lördag 15 maj 2010

Äntligen SOMMAR!

Härligt! Äntligen kommer sommaren! Fast man ska väl förmodligen inte ropa hej riktigt ännu, för värmen kanske bara hälsar på som snabbast...
Idag har vi njutit riktigt av vädret, vi har varit ute hela långa dagen, utom nu ikväll då barnen har badat och stortjejen har gått isäng. Jag väntar nu på att minstingen ska bli lite hungrig så att han får somna efter kvällsvällingen.

Studsmattan blev flitigt använd idag av stortjejen och hennes kompis, dom hoppade och hoppade och lekt i sandlådan och åkt lilla rutschkanan har dom också gjort. I morgon hoppas vi på lika fint väder så att det blir en utedag då också!

Middagen avnjöts i gott sällskap på ranchen (pappa och mammas stora lilla ställe ;) ), pappa grillade hamburgare och parisare och det var riktigt smarrigt! Stumpan E fick sitt lördagsgodis efter maten som hon sprang runt med på ranchen och kommenderade morfar att han inte fick äta upp hennes godis! Hon och äldsta morbrodern gungade hammock och mormor visade bildligt visionen om ranchens framtid som vi hade lite roligt åt. Men det kommer bli himla mysigt och bra när det är färdigt!

nej, nog skrivet. Nu är det dags för grabben att sova tycker jag! Jag tänkte nämligen sätta mig ute och njuta av en kall Bacardi och förhoppningsvis trevligt sällskap!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar